Whatsapp iletişim hattı

Blog İçeriklerimiz

Ihlamur Kız Öğrenci Yurdu Aydın

Üniversite Boyunca Yapılması Gerekenler

Üniversite bitmeden önce mutlaka yapılması gerekenlerin bir listesini yapmak mümkün değildir. Her öğrenci için farklılık gösterecek bu liste elbette şehre, kişiye ve imkanlara göre farklılık gösterir.


Üniversite bitmeden önce mutlaka yapılması gerekenlerin bir listesini yapmak mümkün değildir. Her öğrenci için farklılık gösterecek bu liste elbette şehre, kişiye ve imkanlara göre farklılık gösterir. Ancak bu listede olması gereken ve genellenecek maddeleri listelemek yeni öğrenci olanlara bir fikir verebilir.

 

Keşfedin

Üniversiteye geldiğiniz zaman elbette farklı bir şehirde olmanın zorluğunu yaşayacaksınız ancak bunun size olumsuz etki etmesine izin vermeyin. Yapmanız gereken tek şey çevrenize daha ilgiyle bakmak olacak. Örneğin Aydın bir üniversite öğrencisi için çok fazla keşif imkanı sunan bir şehir. Öncelikle şehir merkezini keşfedin. Konaklama tercihiniz erkek ya da kız öğrenci yurdu ise zaten bu yurtların şehrin merkezi yakınlarında olması ve kolay arkadaş bulmanızı sağlaması imkanlarından faydalanarak şehir hakkında püf noktalarını öğrenin. Şehri tanıdıktan sonra mutlaka şehrin çevresini keşfetmeye, tarihi değerleri gezmeye başlamalısınız. Bundan sonraki keşif yolculuğu zaten size ve ilgi alanlarınıza göre şekillenir. Tarihi ya da turistik geziler, kamp, deniz kenarına gitmek ya da kültürel aktiviteler yapmak keşfetme yöntemlerinizden sadece bazıları olacak.

 

Dengenizi Bulun

dengenizi bulun

Bir öğrenci için üniversitede yapılacaklar listesi genellikle eğlence unsurları içerir. Gezmek, eğlenmek ve hayatın tadını çıkarmak odaklı şekillenen bu unsurlarda denge sağlamanın önemini aklınızdan çıkarmayın. İki listeniz olsun üniversite hayatınızda keyifle yapabileceklerinizi bir listeye yazın sorumluluklarınızı ise diğer listeye yazın. Listelerinizin birisi biterken diğerine hiç başlamamış olmanızı bazı şeyleri yanlış yaptığınızı gösterir.

 

Oda Arkadaşınız Olsun

en yakın kız arkadaşlar

 Liste ile alakasız gözükebilen ancak çok fazla alakalı olan bir tavsiye ise mutlaka bir oda arkadaşınız olmasıdır. Erkek ya da kız öğrenci yurdu konaklamak için konforlu bir seçim olmaktan çok daha fazlasını sunar. Aydın öğrenci yurdu konaklama için etkili bir seçim olmanın yanı sıra ilk yol arkadaşınızla tanışmanızı sağlar. İlk yol arkadaşınız muhtemelen yapılacaklar listenizde size eşlik edecek, anılarınızı paylaşacak, dertlerinize ortak olacak kişi olduğu için mutlaka yalnız kalmaktan uzak durun. Tek kişilik bir odada kalmayı seçiyorsanız da kapı komşunuzla tanışmak için harika bir sebebiniz olduğunu aklınızdan çıkarmayın.

Aydın’da Özgür Olmanın Tadını Çıkarın

aydın'ın tarihi yerleri | Kız Öğrenci Yurdu

Güler yüzlü insanlarla birlikte özgür bir şehirde yaşamanın en güzel yanı her anın size güzel gelmesidir. Aydın’da öğrenci olmak demek bir şehrin kaosundan ve gürültüsünden uzak olmak demektir. Aydın’da gitmek istediğiniz her yere yürüyerek ulaşabilir ve uzun süren trafik çilesinden uzakta keyifle yaşayabilirsiniz. Aydın hem büyükşehir belediyesi olmasının avantajlarını sunarken hem de nispeten küçük bir şehir olmanın konforuyla hareket etmenize imkan sunar. Ihlamur Kız Öğrenci YurduAydın öğrenci yurdu seçenekleri arasında oldukça merkezi ve güvenilir konumu ile yaşamanın çok daha kolay olduğu bir lokasyonda yer alır.