Whatsapp iletişim hattı

Blog İçeriklerimiz

Ihlamur Kız Öğrenci Yurdu Aydın

Aydın'da Kız Öğrenci Yurdu Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nelerdir?

Aydın'ı kazanan kız öğrencilerimizi şimdiden tebrik ediyoruz. Başarılı bir üniversite hayatı için doğru yurt seçiminin çok önemli olduğunun bilincindeyiz ve bu yazımızda sizle için Aydın'da kız öğrenci yurdu seçiminde bazı önemli detaylar vereceğiz.


Kız öğrenci yurdunun lokasyonu

Aydını kazanan kız öğrencilerimize bu yazımızda kız öğrenci yurdu seçimi yaparken hangi kriterlere dikkat etmeleri gerektiği konusunda elimizden geldiğince bilgi vermeye çalışacağız.

ilk önce bakmaları gereken kriterler arasında bulunan kız öğrenci yurdunun lokasyonu gelmektedir. 


Kız öğrenci yurdunun lokasyonu neden önemlidir?

Kız öğrenci yurdunun lokasyonu güvenlik hem de gidilmesi gereken yerlere daha kısa ve daha rahat bir şekilde ulaşılması için çok önem taşımaktadır.

Kayıt yaptıracağınız öğrenci yurdunun güvenli bir lokasyonda ve şehir merkezinde her yere daha yakın olması sizin için ilerleyen zamanlarda çok büyük bir avantaj olmaktadır.

Güvenli olmayan bölgelerde ya da tenha ve sapa dediğimiz bölgelerde bulunan kız öğrenci yurtlarına özellikle gece ve akşam saatlerinde giriş çıkış yaparken huzursuz ve güvensiz hissedebilirsiniz.

Ama bizim gibi Aydın'ın en merkezi konumunda olan bir kız öğrenci yurdunda giriş ve çıkış esnasında hiçbir endişe oluşmasına mahal vermeden güvenli bir şekilde kız öğrenci yurdumuzda konaklayabilir ve giriş çıkış larımızı sağlayabilirsiniz.

 

Kız öğrenci yurdunun imkanları ve avantajları nelerdir?

Kız öğrenci yurdunun lokasyon ondan sonra size sunacağı imkanlar ve bu imkanlardan nasıl yararlanabileceğiniz konusu büyük önem arz etmektedir.

Sıcak su, ısınma, spor salonu, kaliteli ve taze yemek menüleri, ders çalışa bilmeniz ve iyi bir uyku uyuya bilmemiz için gereken sessiz ve konforlu bir ortamın sağlanması, herhangi bir probleminiz konusunda yurt yetkilerinin size hızlı bir çözüm sunabilmesi gibi birçok önemli kriter üzerinde durmanız gerekmektedir.

Aydın Ihlamur kız öğrenci yurdunda yukarıda saydığımız Tüm bu kriterler a'dan z'ye büyük titizlikle öğrencilerimize sunulmaktadır. tabii ki kayıt esnasında bu soruları yöneltiniz tüm yurt yetkilileri sizlere evet bizim yurdumuzda bunlar sağlanmaktadır diyeceklerdir.

 

Hemen İkna Olmayabilirsiniz

Ancak ikna olmak için yurtta kalan kız öğrenciler ile konuşabilir ve memnun oldukları ya da memnun olmadıkları hususlar hakkında bilgi alabilirsiniz.

Hatta kız öğrenci yurdunun internet üzerindeki gerek Google gerek Facebook yorumlarını okuyarak öğrencilerin memnun kalıp kalmadığı hakkında daha net ve geniş bir bilgiye sahip olabilirsiniz.


Sizler için Aydın Ihlamur kız öğrenci yurdumuzun Google haritalarda aldığımız yorumlardan birkaç tanesini bahsetmek istiyoruz.
Lütfen Google yorumlarımızı sonuna kadar okuyunuz ve kayıt yaptırmadan önce aydın'daki diğer kız öğrenci yurtlarının da Google üzerindeki yorumlarını incelemenizi büyük bir önemle tavsiye ediyoruz.
 

Öğrenci ve Veli Görüşleri

Nevzat Demir

Veli olarak çocuklarımızın emin ellerde olduğunu bilmek çok önemli. İmkanları ve mevkisi de önemli bir faktör tabi. Aydın Ihlamur Kız Öğrenci Yurdu Tüm çalışanların yakın ilgiside taktire şayan.

Yasemin

Aydın'da İyi bir kız öğrenci yurdu hissiyat bakımından ‘evim’ diyebileceğimiz mekandır ve Ihlamur yurdundan tam olarak bunun karşılığını alacağınızdan hiç şüpheniz olmasın😌 sıcacık samimi bir aile ortamı sağlayan, konforumuz ve güvenliğimiz için en güzel hizmetleri sunan, ihtiyaçlarımızı en hızlı şekilde karşılayan , bizleri her bir gün çeşit çeşit anne eli değmiş gibi lezzetlerle buluşturan, bizlere sahip çıkan, dertlerimize ortak olan Ihlamur ailesini herkese tavsiye ediyorum aradığınız sıcaklığı ve içtenliği burada bulacaksınız❤️

Bilge Korkmaz

Kaldığım 4 sene içerisinde ilkeli ve sağlam adımlarla kendini geliştirmeye calisan ve gelismeye acık olan bir profil sergiledi. Samimi ve sıcakkanlı bir yönetim anlayısıyla, konaklayan öğrencilere asla sırt dönülmedi. Gri bürokratik bir tavırda değil de daima aile sıcaklığında bir tavırla ögrencilere yaklasıldı. Konforlu ve temiz bir profil çizen bu yurt işletmesi, geniş skalalı bir yemek anlayişına da sahip bir kız öğrenci yurdu . Tavsiye edilir. 👍👏

Feyza Eroğlu

Aydın’da kendinizi en özel ve güzel hissetmek istiyorsanız yurdumuzun sizlere güzel olanakları var en başta patronumuz ve müdürümüz iyi kötü ne olursa olsun derdimize koştular bizlere sevgilerini kattılar onları çok seviyoruz. Kız Öğrenci Yurdumuzu anlatmaya gerek yok zaten görünce burası dersiniz ,güzel yemekleri ve sunumları olan Ayfer teyzemıze ve bütün çalışan ablalarımıza sevgilerle 💕👌👌

GOOGLE YORUMLARA GİT