Whatsapp iletişim hattı

Blog İçeriklerimiz

Ihlamur Kız Öğrenci Yurdu Aydın

Aydın'ın Sosyal Kız Öğrenci Yurduyuz

Aydın Ihlamur Kız Öğrenci yurdu olarak kız öğrencilerimize sadece konaklama ve yemek hizmeti vermekten öte onların tüm ihtiyaçlarına özverili bir şekilde benimseyerek yurtçuluk anlayışımızı her geçen gün daha ileriye taşımaktayız.


Güvenli ve huzurlu bir kız öğrenci yurdu

Aile sıcaklığında ve konforunda bir kız öğrenci yurduyuz. 5 yılı aşkın süredir Aydın'da kız öğrencilerimizi misafir edip en iyi şekilde ağırlayan Ihlamur kız öğrenci yurdu olarak kız öğrencilerimizin rahatı, huzuru ve güvenliği bizim için en önemli kriterdir.

Kız öğrencilerimizin yurtta geçirdiği vakit, yediği yemeklerden bizimle kurduğu iletişimden ve tüm diğer temel ihtiyaçlarına kadar çok büyük önem ve titizlikle onlara elimizden gelen yardımı ve hizmeti sunmaktayız.

 

Biz büyük bir aileyiz.

Kız öğrenci yurdu herkes açabilir fakat herkes başarılı bir şekilde kız öğrenci yurdu işletemez. Eğer gerekli özveri saygı ve işini en iyi yapma isteği yoksa o kız öğrenci yurdu öğrencilerinin yeteri kadar memnun ve aile ortamında hissettiremez.

Aydın Ihlamur kız öğrenci yurdunda kız öğrencilerimizin yurdumuzdaki ve odalarındaki rahat ve güvenliği konforu ve kaliteli vakit geçirmesini sağlayacak güzel imkanlara sahip bir öğrenci yurduyuz. 

Aydın Ihlamur kız öğrenci yurdunun en güzel referansı memnun öğrencilerimiz dir. Yıllar içerisinde gelişen dostluklarımız kardeşliklerimiz yıllar geçse de unutulmamaktadır.


Sosyal etkinlikler ve eğitimlerimiz


Kurulduğumuz zamandan beri kız öğrencilerimizin daha etkin bir üniversite hayatı geçirebilmeleri için hem yurtiçinde hem de yurdumuzun dışında gezi etkinlik ve sosyal sorumluluk projelerimiz bulunmaktadır.

Mezuniyet kutlamalarımız doğum günü kutlamalarımız yılbaşı etkinliklerimiz Aydın'ın tarihi ve yöresel yerlerine düzenlediğimiz gezilerimiz huzurevi ziyaretlerimiz geçtiğimiz yıllarda yaptığımız etkinliklere örneklerdir.


Bize ulaşın

Aydın Ihlamur kız öğrenci yurduna ister telefon ile isterse yurdumuzu ziyaret ederek ulaşabilirsiniz. web sayfamız üzerindeki iletişim formundan bizlere istediğiniz zaman soru ve görüşlerinizi iletebilirsiniz.

Web sayfamızdaki telefon numaralarımızdan ve WhatsApp hakkımızda bizlere ulaşarak ön kayıt bilgisi ve yurt imkanlarımız hakkında daha geniş bir bilgi alabilirsiniz.